aamandaaspequist

Ojoj:)

Publicerad 2012-08-30 22:41:00 i Vardagsliv,

Jahaja.. tiden rullar på och mycket händer. Insåg att det va väldigt länge sen jag skrev nått nu och fick ett fruktansvärt kli i fingrarna. Vet ju att det knappt är nån som läser mig men det är ändå skönt att skriva av sig lite:)
Mitt liv ser väl ut som så att jag jobbar fortfarande på LillaG och trivs bra med det! Hästen håller jag igång och huset flyttade jag ifrån för en månad sen. Insåg att det är onödigt att ha ett hus som man nästan aldrig är i. Har ju i stort sätt bott hos S det senaste halvåret, vilket inte gör mig ett dugg!
Familjen mår bra och så gör djuren också.
Va med min kära Sara i Egypten en vecka i april, vi hade bokat samma resa som två andra brudar och vi hängde ihop hela veckan, vi hade kanonkul! Saknade dock Sebbe och Pixie en hel del så det va skönt att komma hem igen:) Skulle ändå vilja åka snart igen. Det va en stor upplevelse att få köra fyrhjuling i öknen och att snorkla och få se delfiner!

Juste!!!!! Det absolut viktigaste! Jag har fått den stora äran att få bli Gudmor åt världens finaste Nellie:)))<3

Så! Nu har jag nog fått med det mesta som hänt sen sist!
Och nu klev Herr S in innanför dörren efter ett besök på gymmet så nu vankas det nog lite matlagning:)
God kväll och nattinatt...
Kram
Bild från sista kvällen i egypten:) 

Om

Min profilbild

Vardagsliv med Amanda!

Hej! Kul att Du hittade hit! Här får Du följa mitt vardagsliv som mestadels innehåller hästen, familjen, jobb och inredning. Jag är för det mesta glad och ser på livet med positiv blick! Hope you like it:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela