aamandaaspequist

Bakis-söndag...

Publicerad 2012-10-28 23:29:00 i Vardagsliv,

Finisen♥
 
Åh va kul jag hade igår! Sebbe fyllde år härom veckan och skulle firas med härliga människor! Dagen började med ett besök hos mamma och pappa för att lämna Pixan som skulle få vara där över natten, eftersom vi skulle ha folk här. Va och tittade till Buz en sväng med innan jag stack hem igen. Vi åkte och slängde lite sopor och körde ett städrejs innan S körde mig till biografen här i stan för att jag fick äran att gå och se "Tingeling" med Sebbes systerdotter, jättemysigt! När filmen va slut hann jag knappt mer än hem innan folk började dyka upp. Så det var fullt upp hela dagen:)
 
På tal om ingenting så var vi och tittade på ett hus för ett par veckor sen som vi föll för, gick dock inte som vi hoppats, så vi får leta vidare. Det måste ju finnas nått för oss nånstanns:) Men varför stressa?:) 
 
Nu... två filmer, några avsnitt av how I meet your mother, en pizza och Pixie är hemma så är det dags att gå och sova, ska ju upp och jobba imorn! 
Natti natti
Kram

Om

Min profilbild

Vardagsliv med Amanda!

Hej! Kul att Du hittade hit! Här får Du följa mitt vardagsliv som mestadels innehåller hästen, familjen, jobb och inredning. Jag är för det mesta glad och ser på livet med positiv blick! Hope you like it:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela