aamandaaspequist

Blev visst ett inlägg till innan årets slut;-)

Publicerad 2012-12-29 00:18:37 i



Här är den fina kaffemaskinen jag fick av han med stort H:-) fin va?!?


Hej och hå! Dagen har gått ganska fort, jag har varit hos hästen och vi har varit på bio ihop med johan och ninni. Vi såg Hobbit eller vad den heter, ganska bra faktiskt. Nu är Manda trött och ska försöka sova lite, vi ska till mamma och pappa för lite fika. Ska bli jättemysigt:-)
Och med fot säger jag god natt och på återseende:-)
Kram

God fortsättning på Julen!

Publicerad 2012-12-27 23:30:50 i Vardagsliv,

....♥....
Min Buz ♥
Äskade familj, stackars pappa, han syns knappt, så liten... ;-)
"Lillebror" och Lotta va som vanilgt och firade jul med oss, ingen Jul utan dom♥
Fina lillasyster, du är det finaste och dyrbaraste jag har....♥
Bästaste kusin♥
Moffa♥
Gammelmoster Eva och jag, hon är fin hon!
Vi hade varit väldigt snälla i år, hur mycke paket som helst!
 
 
Hej alla där ute!
Sitter nu i soffan och bara tar det lugnt med en stor caramel-latte. 
Tittar igenom alla bilder från julen, och funderar lite... Jag har nog aldrig haft en sån bra jul som i år. Den var hur bra som helst. Jag var ledig dagen innan julafton och hela förmiddagen tassade jag runt i raggsockar bland levande ljus, spelade julmusik, drack glögg och slog in julklappar.. på eftermiddagen åkte jag hem till hästen och till mamma och pappa för att klä granen och mysa runt lite med hela familjen. Plus att Lillebror och Lotta hade kommit upp så HELA familjen va samlad.. Jag och Lillasyster åkte till hennes häst och önskade honom God Jul och fick en liten stund för oss själva, vilket inte händer allför ofta, så det var mysigt. Många gånger spelar det ingen roll vad man gör, bara man får vara tillsammans en stund. 
 
När jag kom hem igen, så tändes alla ljus igen, glöggen värmdes på, och jag och han jag lever tillsammans med satte igång en julfilm och bara mös. Bättre blir det inte.
 
På Julaftons morgon så smög vi upp och satte igång en julfilm till, ännu mera glögg och levande ljus. Vi skulle inte fira jul på samma ställe så vi hade vår jul på morgonen och kvällen. Vi åkte hemifrån runt 13.00 och när jag kom hem till mamma och pappa så hjälptes vi åt med de sista förberedelserna med maten innan det var dags att äta lite gröt och titta på Kalle Ankas Jul, vi passade på att ungås lite, bara familjen innan alla andra kom efter 17.00. 
Eftere att alla kommit, åt vi, sjöng och allt som hör därtill, fikade och mös. Sen var det dags för julklappsöppning, kusin Martin fick agera tomte, vi gav Tomten ledigt hos oss, så han skulle hinna med alla småbarnsfamiljer. Jag fick jättemycke fint och jag är kanonnöjd. 
När alla paket var öppnade och jag tackat alla så tog jag med mig Pixie och åkte hem till lägenheten, där Sebastian väntade och vi gjorde om samma procedur igen, ljus, glögg och en julfilm, ända skillnaden var att vi bytte våra julklppar, han fick ett par jeans, en skjorta och ett presentkort. Och vet ni vad jag fick? Jag fick en... wait for it... Dolche Gusto kaffemaskin!!!! Underbara människa, så som jag har tjatat på att jag vill ha en sån :'D Han är så fin han, den dära♥
Ett år har gått så fort, vi har nu träffats i över ett år, men det känns som om det var igår jag kom hit första gången...:) 
Iallafall, en detaljerad roman om min jul blev det, men det jag ville komma fram till var att den kunde inte vara bättre, jo om Sebastian hade varit med hos mamma och pappa förstås, men det gick fint ändå :) 
 
Nu ska jag snart krypa till kojs tror jag...
 
Fast nej!
Jag glömde ju!
Nu har dopet för Anna Nellie Ella varit och jag är officiellt Gudmor åt den lilla skatten:) Jippiii♥ Bredvid mig
sitter Nellies Gudfar Leo och bakom oss hennes päron, Mathilda och Mikael. 
 
Nu säger jag god natt och sov sött!
Hörs nog inte föräns nästa år ;-)
 
Kram

Om

Min profilbild

Vardagsliv med Amanda!

Hej! Kul att Du hittade hit! Här får Du följa mitt vardagsliv som mestadels innehåller hästen, familjen, jobb och inredning. Jag är för det mesta glad och ser på livet med positiv blick! Hope you like it:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela