aamandaaspequist

Brist på fanatsi...

Publicerad 2011-05-26 11:28:17 i Vardagsliv,

Hej och god dag!
Jag är fruktansvärt slö på att skriva, det har varit så otroligt mycket skolarbeten att göra, och är fortfarande. Det är hemskt! Men det bästa är att det bara är ca 12 skoldagar kvar och imorn är det bara 3 veckor kvar tills jag tar studenten. Det ska bli helt underbart att få sluta skolan och känna att man får lite fritid utan att ha dåligt samvete över en uppgift eller ett arbete som ska göras.
Helt okej vecka har det ändå varit måste jag säga. Helgen avslutades med ett rabalder hos Tobias och Julia på lördagen och pizza-och biomys i Kalmar med Lina och Jimmy. I måndags var jag dock inte så pigg så jag åkte hem från skolan och sov och pluggade till historiaprovet som vi hade igår. Även tisdagen var pest så jag sov och pluggade då också. Men igår var jag på banan igen och jag var duktig och tvättade, städade och var ute och gick en uppfriskande och rolig långpromenad med Julia, mycket prat och skratt om allt mellan himmel och jord! I love it!
När jag kom hem från promenixen var Palle hemma en sväng och skulle ha hjälp med hans och Idas nya dator. Trevligt trevligt!
Idag har jag bara haft en lektion och jag sitter nu hemma hos mormor som var gullig och hämtade mig i skolan. Så nu ska vi fika och prata lite skit! :)
Kram kram♥

Välkommen Helg!

Publicerad 2011-05-20 21:46:09 i Vardagsliv,

Då var det fredag igen och den har spenderats med min älskade mormor. Jag har fått jobba hemma med skolarbetena igår och idag och jag känner att jag ligger i fas med dom så det känns kanon! Mormor och jag åkte en sväng till Kalmar och inhandlade lite grejer inför studenten som är den 17 juni, det är nära nu!
Imorgon väntas jobb i några timmar innan det bär av till Vetlanda för att fira Sofia som fyller 18 år! Stort Grattis till henne! Kan man säga att jag blir faster till Fredriks bröders döttrar? Det blir enklast att förklara det så i alla fall:) På kvällen blir det grillning hos våra fina vänner Tobias och Julia♥
Nu ska jag, mamma och pappa äta mat och ta ett litet glas vin, sen ska jag sova!
Ha en fortsatt fin kväll♥
Kramizar

Tisdag kväll!

Publicerad 2011-05-17 22:15:40 i Vardagsliv,

Nyinköpt linne från butiken jag tyvärr sällan går in i, Lindex 149:-

Då var den här helgen klar också! Avklarat en urmysig helg i Göteborg ihop med Fredrik, svärfar och svåger med underbar familj! Svärmor följde tyvärr inte med eftersom hennes mamma varit lite krasslig. Men hon är lite piggare nu så det känns skönt!
Yngsta dottern i familjen konfirmerades i lördags och de var jätteduktiga. God mat, trevligt folk och kvällen avslutades med ESC! Brukar tyvärr inte titta så noga på det, men den här gången var det många bra bidrag som var värda att ses. Och grattis till vår Erik Saade som kom på tredje plats! kul! Tyckte dock att det var lite tråkigt att Ungern inte kom längre än vad de gjorde, gillade deras låt starkt!
Men nu är vi hemkomna igen och jag har varit i skolan idag. det börjar kännas nu att skoltiden börjar lida mot sitt slut, men det känns ändå som en evighet.
Ikväll har jag och min pappa hämtat lite grejer som jag fått, bland annat en jättegammal symaskin - en sån som man trampar, och en gammal koffert. Vad fina dom kommer bli när jag fått göra i ordning dom♥ älskar verkligen gamla saker, kanske kommer lite bilder på dom framöver.
Men nu ropar kudden på mig.
Sov gott!
Kramar♥

God kväll Måndag!

Publicerad 2011-05-09 21:16:12 i Vardagsliv,

Agneta, Lina och jag, De bästa♥
Hej Måndag!
Helgen har varit helt fantastisk och jag har haft jätteroligt. I Lördags träffade vi Fredriks föräldrar och bror med sambo! helkväll ihop med dom, vilket var helt otroligt kul! Jag har nog aldrig haft så roligt!
Igår var jag och mina absolut bästa vänner på en "vara modell för en dag" - grej. Det var roligt med det tog tid! Vi skulle vara där vid tre men fick vänta i 1,5 timme på att bli sminkade och sen ytterligare en timme för att få en fotograf. Men vi är nöjda i alla fall!
Söndagsmys i soffan med F, en bra film och sushi, slutligen en Ben och Jerrys att dela på! Kunde inte bli bättre, fast kände efter en stund att huvudvärken började krypa på och jag fick ta en tablett och gå och lägga mig. Tråkigt. Och idag kunde jag inte resa mig upp förrän det kändes som huvudet skulle sprängas. Förstår inte vad det är för fel.
Nu mår jag som tur är bättre, så nu ska jag fika med mamma, pappa och syrran. Rabarberpaj och massa vaniljsås!
Ha en härlig kväll!
Kramar♥

Trött och lite stressad

Publicerad 2011-05-04 15:35:54 i Vardagsliv,

Hej!
anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag nu är för att min kära farfar har kört ner en massa kablar med sin traktor hemma i skogen. Hrmf... Så därför har vi inget internet! Men jag hoppas att det löser sig snart!
Den här veckan är en lite tuffare sådan. Har en del skolarbeten att göra och har dessutom redovisning av projektarbetet imorgon. Skönt att ha det gjort!
Nu när jag kom till lägenheten så var jag så sugen på en god kopp chai, men när jag tittade i kylskåpet så fanns där ingen mjölk!!! Åh.. jag som måste ha mjölk i både te och kaffe:( Inte min dag idag... Ska plugga lite och sen dra täcket över huvudet så det blir torsdag snabbt!
Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll!
Kramar♥

Om

Min profilbild

Vardagsliv med Amanda!

Hej! Kul att Du hittade hit! Här får Du följa mitt vardagsliv som mestadels innehåller hästen, familjen, jobb och inredning. Jag är för det mesta glad och ser på livet med positiv blick! Hope you like it:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela