aamandaaspequist

Stress stress nervös...

Publicerad 2011-03-31 20:58:14 i Vardagsliv,

Vill ha!
Ojojoj vad tiden går... Jag och stress går inte riktigt ihop... Igår när jag var i skolan fick jag ett sms av min kära svärmor om att jag inte fick glömma att jag skulle jobba på kvällen mellan 18.30 och 21.00 när det var öppet för kundkväll på LillaG. Tack snälla S för att du påminde mig! Jag hade totalt glömt bort att jag skulle dit! Men det löste sig bra, slutade tidigt från skolan så jag var i Oskarshamn vid 15.00 och hann med en snabbhandling innan det var dags att förbereda maten. När F kom hem gick vi en kortispromenix för att röra lite på oss. Sen hoppa in i duschen en snabbis medan F gjorde klart maten så fick han mata mig på stående fot medans jag stressade och gjorde mig i ordning. Tack älskling♥ Jag var faktiskt i tid till jobbet och vi öppnade igen vid 19.00 och det strömmade in folk så det var mycket att göra! Roligt! Efter vi stängt var det lite saker som var tvunget att fixas så jag och svärmor stannade kvar och jag var hemma vid 22.30. Phu! Snacka om att jag var trött efter det.
Imorn ska jag till sjukhuset på återbesök efter missfallet för en undersökning, ser inte fram emot det ett dugg men det måste ju göras... Ska vara fastande så efter 22.30 idag får jag inte äta. har redan slutat med ändå, känns som evigheter innan jag får frukost :(
Nu ska jag snart sova. Natti natti!
Kramiz

Chai-latte

Publicerad 2011-03-29 21:58:31 i Vardagsliv,

Då var det tisdag igen och jag är otroligt trött... Idag har det varit en vanlig dag i skolan, inget särskilt har hänt, om jag inte har glömt något. Vi åt ute på lunchen, jag och några tjejkompisar, roligt som alltid!
Ikväll har jag varit duktig och ridit min älskade häst som betyder så otroligt mycket för mig. Hon är så bäst. Hon fäller duktigt med päls nu och hon, precis som Pippi fick en rejäl omgång med borstarna både igår och idag. Pippi ska troligtvis åka hem till Norge igen snart, kommer bli tråkigt men samtidigt skönt att kunna fokusera endast på Buz. Pippi har varit på lite "rehabilitering" hos oss på grund av att hon var fruktansvärt stressad och blev då otrevlig och nästan lite farlig där hon stod innan hon kom till oss. Men nu hoppas vi att hennes ägare har hittat ett nytt lugnt ställe till henne i Norge så hon får vara lika go som hon är nu. Hon har förändrats mycket och hon är en riktigt charmig liten häst med glimten i ögat! Kommer sakna henne och hennes småbus när hon inte är kvar här...
Imorn åker jag till Oskarshamn för att spendera kvällen och natten hos min darling. Får se om jag skriver något då:)
Nu ska jag dricka upp min chai-latte och sova!
Natti natti och sov så gott!
Kramiz♥

Förkyld...

Publicerad 2011-03-24 21:54:40 i Vardagsliv,

God kväll torsdag och hej förkylning!
Jag fullkomligt hatar att vara förkyld. Nu har jag ont i halsen och snorar vilket inte är så kul. Orkar inte vara sjuk, jag har så mycket jag måste göra. Nationella proven i svenska B har kommit igång nu och jag har inte den kollen på läget som jag skulle vilja ha... vad ska jag stå och pladdra om i 5 minuter? hm... får fundera lite på den...
Men nu ska vi inte vara negativa här inte. Nu ska jag sossa och hoppas på att jag inte blir värre tills imorgon så jag orkar med dagen i skolan. Men det visar sig i morgon bitti...
Ikväll är Fredrik och jag på varsitt håll och det är inte så poppis från min sida åtminstone. Jag är inte längre van vid att sova utan honom. Vill ha honom hos mig så jag har någon att krypa tätt intill och känna den där härliga trygghetskänslan som man får av det. Men jag får nöja mig med att mamma och pappa sover snett ovanför till vänster på övervåningen och tekniskt sett så är det inte mer än kanske 5 meter, så det får duga:) Men  jag ska i alla fall slå en pling till min kära sam-sär-bo innan det är dags att sossa.
Natti natti!
Kramar♥

God kväll tisdag!

Publicerad 2011-03-22 19:02:58 i Vardagsliv,

Mysfrukost med mamsen innan det var dags att åka till jobbet!

Hej tisdag!
Idag har jag jobbat på LillaG vilket var jätteroligt, som alltid! Det vankas jobb där även imorgon! Besök gärna LillaG:s hemsida: www.lillag.se
När darlingen kom hem gick vi ut på en rask promenix, hurtiga som vi blivit;-) Och skönt var det! Våren är äntligen här och det är ju helt underbart, till och med vindarna är varma...
Tänkte kanske hinna med en promis imorn bitti innan jobbet börjar. Håll tummarna för att jag orkar! En del dagar är inte lika bra som andra... Men så är det! Tänk positivt Amanda! Ja!
Nu ska jag och darlingen snart äta en god kycklinggryta med pasta som han svängt ihop medan jag suttit här vid lapen och läst favoritbloggarna. Duktig man jag har!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Manda

Hoppsansa!

Publicerad 2011-03-19 22:55:59 i Vardagsliv,

Hej hopp!
Det var länge sen! Har haft lite mycket i huvudet ett tag nu så jag har inte orkat med mitt liv riktigt. Den glada nyheten jag fick för några veckor sedan är inte längre en glad nyhet, det blev inte som vi tänkt oss. Mitt och Fredriks liv skulle förändrats, på ett positivt sätt, men den/det som gjorde oss glada försvann... borta... Bättre lycka nästa gång...
Så nu fortsätter vårt vardagsliv som det tidigare gjort, ett sam-särbo-liv, som så småningom ska bli endast sambo-liv. Längtar♥
Idag har vi hunnit med en runda på stan, fikamys på LillaG med svärmor och svärfar, samt middag hemma hos dom ikväll... Tittade såklart på "Körslaget" och mina favoriter blir nog Andreas och Lisa! Nu ska vi krypa upp i soffan med lite popcorn och titta på en mysig film innan vi ska köra hem Lina och Jimmy som har varit ute på lite rajtantajtan med sina kompisar.
Ha en fortsatt trevlig kväll och helg!
Kram Manda

Semmeldagen & internationella kvinnodagen!

Publicerad 2011-03-08 20:32:00 i Vardagsliv,

Semmeldagen idag, har ni ätit någon?
Hej!
Idag har varit en seg dag med sega lektioner, men att jag tycker det kan bero på att jag har haft sån huvudvärk. Hemskt!
Idag är det semmeldagen men jag har inte ätit någon! Brukar kunna äta men just nu går det bara inte, klarar inte allt det söta tror jag. Men de ser goda ut så jag får nöja mig med det!
Ikväll har jag hunnit med en ridtur och fix i stallet, en god middag med familjen och nu väntas plugg av SvenskaB. Inte det roligaste man kan sysselsätta sig med men har man prov så har man.
Imorgon åker pappa iväg med jobbet till fjällen för att åka skidor, han kommer hem på söndag igen som tur är men det är tråkigt att han åker. Fast självklart är jag glad för hans skull att han kommer iväg. Så nu får jag inte vara i mitt andra hem i Oskarshamn på hela 4 dagar, eftersom jag ska vara hemma och hålla mamma sällskap och se till att hon inte gråter ihjäl sig för att pappa inte är hemma. Nä riktigt så illa är det inte men hon tycker det är jobbigt och det förstår jag.
Nej nu måste jag ta tag i plugget och sen sova!
Natti natti.
Kram♥

En unge i minuten!

Publicerad 2011-03-07 22:26:10 i Vardagsliv,

I kväll startade den nya serien "En unge i minuten", missades inte!
Tänk när man själv är där...

God kväll måndag!
Den här dagen har varit sådär... Ont i huvudet och lite småstrul men det har gått ändå.
Ridit en sväng ihop med kära kusin Lina som hjälpte mig med det sista i stallet, Tack
Och på tal om Lina så var jag och darlingen på bio ihop med henne och Jimmy igår kväll. Vi såg "Black Swan". Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, jag blev tagen, men jag mådde så dåligt när jag såg den så det var ingen Amanda-film, tyvärr. Men för er som gillar "Psychofilmer" så kan jag varmt rekommendera denna!
I kväll var det premiär av den nya serien "En unge i minuten" kl 21.00 från förlossningskliniken i Västerås. Mycket spännande!
Nu ska Manda krypa till kojs och ringa sin darling innan hon ska sova.
Sov gott på er!
Kram♥

Ommöblering och en man som lagar mat

Publicerad 2011-03-06 15:48:24 i Vardagsliv,

Hej Söndag!
Jag ogillar söndagar starkt för jag vet att jag ska till skolan dagen efter... Men idag har vi hittills hunnit med mycket!
Upp tidigt för att åka till Maxi och panta, slänga glas och så klart handla. Efter det hem en sväng och äta frukost och fortsätta lite med ommöbleringen innan vi skulle till Fredriks mormor och fika lite. Sen bar det iväg för att hämta mina kära svärföräldrar, träffade Eva och Bosse på vägen så vi stannade och pratade lite med dom. När vi hämtat Ingrid och Leif så åkte vi hem till lägenheten för en kopp kaffe och lite prat. Fredrik följde med sina föräldrar och hjälpte dom att städa i butiken medan jag var hemma och pluggade lite. Nu har min darling lagat mat och jag är så nyfiken på vad det blir♥
Ikväll vankas det bio med Lina och Jimmy!
Ha en bra dag!
Kram♥

Lördagsmys i stan...

Publicerad 2011-03-05 16:04:19 i Vardagsliv,

Bild från 2 år sedan ungefär på mig och Buzan vid grannens stall. Jag har äntligen
tagit tag i ridningen igen♥
God dag!
Jag har varit lite slarvig med att skriva men jag har varit sjuk och pluggat i ett. Tråkigt men det är tyvärr ett måste!
Ska egentligen plugga nu också men jag tänkte titta in här en stund först. Igår spenderades dagen hemma på grund av feber precis som i torsdags. Så jag tog det lugnt och vilade ganska mycket men var feberfri efter lunch och blev piggare. Åt god middag med mamma och pappa och satt och pratade och bara myste.
Idag är jag helt frisk och vi åkte in till Oskarshamn och tittade på kakel till köket hemma i skogen, shoppat kläder till pappa och fikat på Nilssons konditori. Mys! Nu är vi hemma i lägenheten och ska försöka göra lite nytta.
Ikväll vankas middag hos svärmor och svärfar, ska bli trevligt!
Önska Dig en fortsatt härlig dag!
KRAM♥

Om

Min profilbild

Vardagsliv med Amanda!

Hej! Kul att Du hittade hit! Här får Du följa mitt vardagsliv som mestadels innehåller hästen, familjen, jobb och inredning. Jag är för det mesta glad och ser på livet med positiv blick! Hope you like it:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela