aamandaaspequist

Söndag med Zumba!

Publicerad 2011-02-27 20:31:49 i Vardagsliv,

Den här fina buketten fick Fredrik i som grattis i efterskott av Tobias och Julia igår kväll när Julia kom.

Söndag och det är självklart underbara Solsidan påslagen!
Idag tog vi en ordentlig sovmorgon F och jag. Det var behövligt. Sen bar det iväg hem till mamma och pappa för att ha hand om hästarna osv. Sanna, Matte och Samuel kom förbi på en fika, trevligt!
Var faktiskt duktig och hasade iväg mig på zumban i Fliseryd ikväll, det var riktigt roligt, men jag kände mig lite småtöntig... Jaja, men det får jag väl bjuda på ;-)
Ha en fortsatt mysig kväll!
Kram♥

TaccoMys<3

Publicerad 2011-02-26 21:54:54 i Vardagsliv,

God Kväll Lördag!
Trött och sliten men det får gå ändå. Dagen har bestått av stall, jobb på LillaG och taccomyc med bästaste Martina och Hannes! Finbesök! Vi har lagat mat och stått i och nu ska vi äta efterrätt.
Snart kommer Julia en sväng också och hälsar på, mycket trevligt.
Ha en fortsatt mysig kväll♥
Kramizar

Mycket som händer...

Publicerad 2011-02-24 10:41:29 i Vardagsliv,

Då ska vi sparka igång den här dagen också. Dagen består av jobb från klockan 12 till 18 på LillaG.
Igår hände en stor grej. Går inte in på några detaljer men...
Imorgon kommer Martina och Therese hit för vi ska jobba med vårt projektarbete, det blir trevligt. Och på Lördag vankas det jobb och finbesök från Mönsterås och Kalmar! Det ser vi fram emot!
Ha en bra dag!
Kramar

Sportlov

Publicerad 2011-02-21 18:27:27 i Vardagsliv,

Lite upp&ner men det får gå ändå!
God kväll Måndag och första dagen på sportlovet! Jag har inte skrivit på ett par dagar men det har varit en del att stå i plus lite trötthet. Helgen har bestått av kalas för min kära svägerska Malin som fyllt år och middag med bästaste Lina och Jimmy, väldigt mysigt!
Idag har jag haft kära Sofie med sin lilla söta Nickie på besök här i skogen, också jättemysigt! Men innan hon kom var det ett väldigt hallaballou, i stallet, eller i hagen rättare sagt. Vi skulle släppa in två hästar ihop med Buz och Pippa, vilket resulterade i innestående ston med lindade och linementade ben. Inte alls roligt. Mycket spring och farande. De sprang igenom staketen så pappa fick rusa hem från jobbet och hjälpa oss att stängsla. Så ett STORT tack till min ängel till pappa!
Nu har darlingen kommit hit för att hämta mig så vi kan åka till stan.
Ha en bra kväll!
Puss och Kram♥

God kväll onsdag!

Publicerad 2011-02-16 17:37:32 i Vardagsliv,

Den här fina asken fick jag av gammelmoster Eva på min födelsedag... Tycker om den
väldigt mycke!

Idag är det onsdag och mitten på veckan. Skönt! Idag har jag varit i receptionen på praktiken och det var roligt. hade även möte med min mentor Annette och min handledare Helene. Gick väldigt bra!
Ikväll ska jag på simmis med svärmor och det ska bli skönt och uppiggande! Ska bara njuta av en kaffe först♥ Sen ikväll blir det gos med darlingen. (som fick sitt körkort igår♥)
Hoppas alla får en mysig kväll
Kramar♥

Alla Hjärtans Dag...

Publicerad 2011-02-14 20:03:13 i Vardagsliv,

Idag är det alla hjärtans dag och det ska vi såklart fira! Middag hemma hos mamma och pappa blir det för oss, mysigt♥ Nu ska jag bara slänga iväg ett mejl till min handledare på Hotell Post innan det är dags att sätta sig till bords. Tänkte bara titta in här och önska alla en mysig alla ♥-ans dag!
Ha en riktigt härlig kväll! Det ska jag ha!
Puss & Kram♥

Sjukstuga

Publicerad 2011-02-10 21:11:08 i Vardagsliv,

Idag har jag och darlingen varit hemma båda två och varit sjuka, förkyld är bara förnamnet. Vi har varit risiga i stort sett hela veckan men vi hoppas att vi blir friska snart. Så vi har kurerat oss med kaffe, film och sova halva dagen.. Nu har jag varit i stallet och tagit hand om pollarna och nu ska jag ta en dusch och sova. Och hoppas på att jag kan åka till praktiken imorgon.
Ha en bra kväll!
Kramar

Norah Jones & Irish Cream-Kaffe

Publicerad 2011-02-07 17:40:41 i Vardagsliv,

Idag har jag jobbat på Hotellet och det har gått bra. Sitter nu hemma i lägenheten och avnjuter en kaffe med smak av Irish cream samtidigt som jag lyssnar på härliga "Norah Jones" och läser favoritbloggarna.
Ikväll vankas det middag hos Fredriks föräldrar, svärmor har gjort rotmos, längtar!
Hoppas ni får en mysig kväll♥
( En av mina favoritlåtar med Norah - http://www.youtube.com/watch?v=aBKcKQHZXks )
Kramiz♥

AllraKärasteSyster<3

Publicerad 2011-02-06 19:16:50 i Vardagsliv,

Agnes... Sissy... Du är för söt:) Tror jag får byta lösenord till min blogg;)
Idag har vi, som Sissy skrev, haft kalasis här i lägenheten för min darling... Var riktigt mysigt att alla kunde komma! Hela 12 stycken fick vi plats i vårt lilla matrum. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Bjöd på cheescake och cupcakes. Mmmumms!
Nu ska jag plugga en stund innan vi ska peta i oss något att äta till det nya avsnittet av underbara "Solsidan". Missa inte! Jag bara älskar serien, den är så klockren och så charmig.
Nu ser jag fram emot en lugn och mysig kväll med F♥
Kram kram♥

kalasis

Publicerad 2011-02-06 16:14:11 i Vardagsliv,

Tycker min systers blogg är rätt så tom, så jag skriver nåt litet inlägg här bara när man är på  kalas för fredrik.
God cheesecake och goda cupcakes Amanda. hihi :) Nä har väl inte så mycker att säga mer än att jag älskar dig Allra käraste syster!♥

Lycka...

Publicerad 2011-02-05 12:20:32 i Inredning,

En liten del av vårt sovrum, det är inte färdigt än men det är på gång♥

Idag är det mycket på gång... Fredrik pluggar och jag plockar och pysslar lite. Vi ska gå ner en sväng på stan och fixa lite ärenden och sen ska jag ge mig på att baka en cheescake vilket jag aldrig har gjort förut så det kan gå hur som helst. Vi ska ha kalas för Fredrik imorgon eftermiddag så vi måste ju bjuda på något gott!
Så det är väl förberedelser av olika slag som den här dagen kommer att ägnas åt. (och plugg för Fredriks del)
Nu ska vi sparka igång den här dagen ordentligt och bege oss mot den lilla staden.
Ha en härlig dag!
Kramiz♥

Ugnspannkaka och sylt... <3

Publicerad 2011-02-01 19:33:49 i Vardagsliv,

Det är huset hade inte varit fel att bo i... Älskling? Köpa? Ja tack!
Hittade det här underbart vackra huset i en "Hem, Ljuva Hem"-tidning som
jag fått av min kära svärmor. Finns så mycket fint att titta på och ännu mer
som man vill ha♥
Idag har jag lyckats! Jag skar av mig halva fingret, eller ah, inte riktigt. Man ska inte ha rakhyvlar löst i väskan när man letar efter sina nycklar... svimfärdig, illamående och ha svärmor till att komma och plåstra om mig... men jag lever och har jag pysslat lite i lägenheten och nu ska jag och Fredrik äta god mat som han har lagat♥ Min mästerkock♥
Ha en mysig kväll, det ska vi ha.
Kram!

Om

Min profilbild

Vardagsliv med Amanda!

Hej! Kul att Du hittade hit! Här får Du följa mitt vardagsliv som mestadels innehåller hästen, familjen, jobb och inredning. Jag är för det mesta glad och ser på livet med positiv blick! Hope you like it:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela